Verbouwing update 1

1 mei 2021

Carel Wüst Classics werkt aan haar toekomst. Met de bouw en verbouw van haar nieuwe locatie aan de Jan van der Heijdenstraat 34 in Oud-Beijerland wordt een nieuwe beleving gecreëerd in de koop en verkoop van oldtimers, youngtimers en ongewoon heel bijzonder automobiel erfgoed.

Verantwoordelijk hiervoor is Marcel Wüst die hiermee zijn kijk op zijn toekomst realiseert. Marcel was al verantwoordelijk voor de rondleidingen in het Carel Wüst Museum in Dordrecht. Dit Carel Wüst Museum overigens staat ook voor de toekomst op deze nieuwe locatie gepland. “Klassieke auto’s zijn leuk en voeren je terug naar herinneringen, meestal uit je jeugd”, aldus Marcel. In die behoefte willen we voorzien en wat is er leuker dan het realiseren van iemands droom of het opnieuw laten beleven van mooie herinneringen. Wie herinnert zich niet de geur van die ene specifieke auto als kind op de achterbank? Het doel is om september van dit jaar klaar te zijn met zowel de bouw als verbouw.

Daarna volgt de verbouwing van het naastgelegen pand aan de Jan van der Heijdenstraat 38 dat dienst zal gaan doen als Mercedes-Benz Certified vestiging van Auto Wüst. Carel Wüst Classics heeft een nauwe samenwerking met Auto Wüst, dat tevens Official Classic Partner is voor Mercedes-Benz.

Fotocredit’s Ron van der Slik Fotografie
Video by CW Media Solutions

Er hangt heel wat in de lucht!